PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Čerpadlo kondenzátu MiniBlueTM-ND-T, X87-504, řízené teplotními senzory, záruka 3 roky, Charles Austen, BlueDiamond

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
772.3446
Hmotnost
700.00g / 0.7kg
Výrobce
CHARLES AUSTEN

Popis zboží:

Název produktu:Čerpadlo kondenzátu MiniBlueTM-ND-T, X87-504, řízené teplotními senzory, záruka 3 roky, Charles Austen, BlueDiamond
Popis:Čerpací souprava se skládá z čerpací jednotky se vstupní a výstupní tryskou (vnější průměr 7,8 mm), napájecího zdroje a třížilového síťového kabelu (2 m). Sací hadici čerpadla kondenzátu lze připojit přímo k odkapávací misce děleného klimatizačního zařízení. Dodávaný univerzální adaptér umožňuje připojení ke všem běžným vývodům odkapávací misky.
Použití:Čerpadlo kondenzátu MiniBlue je rotační membránové čerpadlo řady BlueDiamond pro použití v klimatizačních splitových systémech do výkonu 10 kW a zaručuje spolehlivý a bezproblémový provoz. MiniBlue je dostatečně úzký pro kabelové kanály, dostatečně výkonný pro vzdálenou instalaci a dostatečně tichý pro instalaci do podhledu.
Montáž:Čerpadlo je řízeno pomocí snímače teplého a studeného vzduchu pro regulaci rozdílu teplot s dvojitým termistorovým čidlem a kabelem (2 m) s konektorem. Čerpadlo kondenzátu běží nepřetržitě, když je klimatizace zapnutá a je rozdíl teplot 5 °C, bez ohledu na to, zda se kondenzát tvoří, nebo ne. Bezpečnostní obvod je neaktivní.

Objednejte u nás Čerpadlo kondenzátu MiniBlueTM-ND-T, X87-504, řízené teplotními senzory, záruka 3 roky, Charles Austen, BlueDiamond.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Čerpadlo kondenzátu MiniBlueTM-ND-T, X87-504, řízené teplotními senzory, záruka 3 roky, Charles Austen, BlueDiamond" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz

Související zboží

ověřujeme dostupnost ⏳
722.4495
ověřujeme dostupnost ⏳
772.3457

Zboží se nachází rovněž v těchto kategoriích:

Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek