PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Sběrač chladiva Option ECO Rack FMR 12, A15-100111, Schiessl

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
115.0775
Hmotnost
1200.00g / 1.2kg
Výrobce
Schiessl

Popis zboží:

Název produktu:Sběrač chladiva Option ECO Rack FMR 12, A15-100111, Schiessl
Popis:V závislosti na verzi pracují kompozitní soupravy Schiessl Euro Line se 2,3 nebo 4 polohermetickýmikompresory Bitzer Octagon se stejnou chladicí kapacitou.Chladicí kapacita je regulována v závislosti na sacím tlaku. Pro řízení sítě sepoužívá síťový ovladač ve spojení s tlakovým snímačem. Převodník tlakuje tepelně oddělen od sací strany a zaznamenává skutečnou hodnotusacího tlaku. Regulátor směsi reguluje chladicí kapacitu směsi tak, abybyla nastavena co možná nejpřesnější požadovaná hodnota sacího tlaku.
Montáž:Ovládací skříně jsou k dispozici jako příslušenství pro externí instalaci. Všechny komponenty jsou sestaveny na nýtovaném stabilním ocelovém profilovém rámu. Části rámu jsou potažené práškovou barvou. Kompozit je na dodaných kovových patkách.Před uvedením do provozu musí být síť vodorovně vyrovnána pomocí vodováhy. Odpovídající sběrné stanice jsou k dispozici jako příslušenství pro sítě. Přívod oleje do kompresorů zajišťuje vysokotlaký systém řízení oleje s elektronickými regulátory oleje. S pomocí dostupného příslušenství lze systém přizpůsobit požadavkům požadovaným na místě .

Objednejte u nás Sběrač chladiva Option ECO Rack FMR 12, A15-100111, Schiessl.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Sběrač chladiva Option ECO Rack FMR 12, A15-100111, Schiessl" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz
Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek