PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Náhradní válec BL0T4D00H2 pro zvlhčovač, Carel

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
725.5519
Hmotnost
4000.00g / 4kg
Výrobce
CAREL

Popis zboží:

Název produktu:Náhradní válec BL0T4D00H2 pro zvlhčovač, Carel
Popis:Náhradní válce pro zvlhčovače UEH:Použití nových nacvakávacích konektorůSpolečnost CAREL nedávno vyvinula nový druh napájecího konektoru pro humiSteam (UEH).válcové elektrody. Nové konektory jsou nacvakávací (jednoduše se nasunou na čepy elektrod,bez závitu) a zajišťují větší bezpečnost a spolehlivost a mnohem rychlejší údržbu.Nové nacvakávací konektory byly navrženy tak, aby:- zabránily popálení, které je někdy způsobeno nesprávným utažením napájecích matic když při výměně válců- zkrátily servisní čas potřebný k výměně válce, protože u těchto nacvakávacích konektorů stačí pouze několik sekund a není k němu zapotřebí žádné nářadí.
Použití:Čepy na elektrodách mají nový tvar, který umožňuje připojení nových nacvakávacích konektorů. Kolíky nejsou opatřeny závitem jako v minulosti. Samozřejmě byly provedeny přísné provozní zkoušky, aby se zajistila vysoká spolehlivost těchto nacvakávacích konektorů během provozu a po značném počtu provozů.
Vlastnosti:Nové nacvakávací konektory se používají u většiny* náhradních válců UEH a nových válců UEX řady zvlhčovačů.
Nové lahve budou mít stejný kód jako ty staré, přičemž "2" znamená "2" místo "0" nebo "1" jako poslední číslice čísla dílu.
Aby bylo možné používat nové konstrukční válce na již instalovaných zvlhčovačích, společnost CAREL připravila následující opatření,vytvořila konverzní sadu adaptérů pro napájecí kabely s již existujícími přívody s kroužkovými koncovkami.
*DŮLEŽITÁ POZNÁMKA:
Existuje několik náhradních válců UEH a několik zvlhčovačů řady UEX,které budou nadále používat lahve se závitovými kolíky. Tyto lahve mají mezi elektrodovými sloupky propojovací můstky.

Objednejte u nás Náhradní válec BL0T4D00H2 pro zvlhčovač, Carel.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Náhradní válec BL0T4D00H2 pro zvlhčovač, Carel" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz

Související zboží

ověřujeme dostupnost ⏳
725.5524
Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek