PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Registrace

    Rozšířená nabídka s možností online nákupu, kde jsou další technické informace, ceny, návody apod., je možná pouze pro registrované zákazníky.

    Nejste-li ještě registováni, vyplňte prosím v několika krocích krátký registrační formulář Registrace do on-line katalogu. Čtěte pozorně uvedené podmínky registrace.

    Již jste registrovaný zákazník a znáte své přihlašovací údaje, přihlaste se prosím vyplněním uživatelského jména a hesla (v levém horním rohu). Poté pokračujte klikem na některý z výše uvedených odkazů.

    Pokud máte zájem o jednorázový nákup, obraťte se prosím přímo na některou z našich poboček.

    Vyplňte prosím následující údaje.

    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    Podmínky registrace
    Zásadní podmínkou registrace je působnost Vaší firmy v oblasti servisu autoklimatizací, chlazení, klimatizací nebo tepelných čerpadel. Předmět Vašeho podnikání musí být v souladu s vlastněnými živnostenskými oprávněními dle zákona č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání (živnostenský zákon). Servisní organizace je brána každá firma s platným živnostenským oprávněním Opravy silničních vozidel nebo Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel. Technickou část obsahu je možno zpřístupnit pouze servisním organizacím na základě jejich obchodních aktivit se Schiessl s.r.o.

    Podmínkou autorizace registrovaného uživatele je předchozí osobní návštěva našeho obchodního zástupce ve Vaší firmě, který Vám nabídne mj. obchodní a platební podmínky.

    Postup registrace
    1. Vyplňte registrační formulář, zvolte si uživatelské jméno a heslo. Tyto dvě položky zvolte bez diakritiky, ostatní údaje zadávejte s diakritikou. Jméno i heslo si pečlivě uschovejte. Dbejte na správné vyplnění jednotlivých polí registračního formuláře a to zejména polí povinných.
    2. Odešlete registraci, na jejímž základě Vás bude během následujících 24 hodin kontaktovat zástupce firmy Schiessl s návrhem volného termínu schůzky.
    3. Dle dohody pak proběhne autorizace registrace, o jejímž dokončení budete informováni.
    4. Přijetím autorizace je Vaše registrace potvrzena.

    Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z. č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

    Odesláním údajů souhlasíte, aby Schiessl s.r.o. zpracoval Vaše údaje v nezbytném rozsahu pro účely využívání služeb serveru schiessl.cz, a to v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů.
    Home Schiessl
    Facebook Schiessl
    Silou hlasu
    CzechEnglish German
    HOME Schiessl

    Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek