PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

O FIRMĚ

    SCHIESSL - Váš profesionál v oboru chlazení a klimatizace

    Jsme velkoobchod s chladicí technikou, klimatizačními systémy, tepelnými čerpadly, rekuperací tepla, chladivy, chladícími články a chladiči, jakož i nářadím a náhradními díly pro chladicí systémy a klimatizační zařízení. 
     
    ■ Nabízíme nejširší rozsah komponentů, kompresorů, výparníků, řídící automatiky a ostatních dílů potřebných pro stavbu chladícícho a nebo klimatizačního zařízení a náhradních dílů pro chlazení, klimatizace a autoklimatizace na tuzemském trhu.
     
     ■ Naši dodavatelé jsou pouze renomovaní, světoví výrobci. 
     
     ■ Podporujeme naše obchodní partnery v případných technických problémech z vlastních 
     nebo koncernových znalostních databází a informací.
     
     ■ Ve všech našich činnostech se snažíme chovat tak, abychom v co nejmenší míře narušovali 
     naše životní prostředí.
     
     ■ V oblasti chladiv a teplonosných látek jsme vybaveni programy pro správnou volbu 
     chladiv od jejich výrobců.
     
    ■ Spolupracujeme s renomovanými projektanty v oboru chlazení a klimatizace

    Firma 
    Schiessl, s.r.o v České republice byla založena v roce 1994 a od té doby prošla prudkým vývojem. Během krátké doby se stala jedním z nejvýznamnějších dovozců a prodejců komponentů v ČR.
     
    Schiessl, s.r.o je součástí skupiny firem Schiessl, jejichž koncernová centrála se nachází v Mnichově. Naším nosným sortimentem jsou dodávky komponentů a zařízení pro chladící techniku , klimatizace a klimatizace dopravních prostředků a osobních automobilů. 
     
    Společnost Robert Schiessl, GmbH byla založena v Mnichově v roce 1924 a v současné době je nejstarší, obchodně činnou, velkoobchodní firmou v oblasti komponentů pro chladící techniku na kontinentální Evropě. Pobočky německé firmy se vedle ČR a SR nacházejí v Rakousku, Norsku, Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku, Bělorusku, na Ukrajině a v Itálii. Velikostí obratu a počtem poboček se skupina Schiessl řadí na jedno z prvních míst mezi odbornými velkoobchody v Evropě. Skladem je vedeno asi 17 000 položek od více než jednoho sta dodavatelů z celého světa.
     
    V současné době patří Schiessl, s.r.o mezi nejdynamičtěji rozvíjející se firmy na domácím trhu chladící techniky, klimatizací a autoklimatizací. V našich skladech najdete asi 3700 nejčastěji potřebných položek, ostatní jsou k dispozici v centrálním skladu v Německu, se kterým jsou jednotlivé pobočky počítačově propojeny. 
     
    Firma je organizována vertikálně. Vedení firmy se nachází v Praze a centrální sklad a největší plnírna chladiv v Evropě je v Chebu. Oblastní prodejní pobočky jsou v PrazeBrněOstravěChebuPlzni , Pardubicích a v Liberci.. Všechny tyto pobočky mají plnou volnost v obchodním jednání se svými obchodními partnery. Nejedná se však pouze o kanceláře, ale každá pobočka má svůj dobře zásobený sklad komponentů, náhradních dílů a speciálního nářadí. Zároveň tyto pobočky slouží jako distribuční sklady chladiv a teplonosných látek. 
     
    Zcela nová plnící stanice pro přečerpávání chladiv do servisních láhví se nachází v Chebu. Tato stanice splňuje nejnovější české i evropské požadavky na bezpečnost a zároveň na ochranu životního prostředí. Kapacita této stanice je několik set tun chladiv ročně. Přečerpávána jsou všechna nejčastěji používaná chladiva.
     
    Nejcennějším aktivem Schiessl, s.r.o je mladý a angažovaný tým spolupracovníků, kteří mají excelentní, profesní znalosti , které získali v praxi za dobu existence firmy a nebo na ČVUT v Praze. Naše firma je také aktivním členem Svazu chladící a klimatizační techniky jak na poli svazovém, tak směrem ke státním úřadům a institucím, zejména v oblasti ochrany životního prostředí.

     

    Home Schiessl
    Facebook Schiessl
    Silou hlasu
    CzechEnglish German
    HOME Schiessl

    Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek